MAKKUM ART KUNSTWEDSTRIJD:
“IN NIJE DEI!”

Helaas geen MAKKUM ART dit jaar, maar toch willen we onze fans de kans geven hun creativiteit te uiten door een kunstwedstrijd uit te schrijven. De deelname is gratis en iedereen mag mee doen!

Stichting MAKKUM ART daagt je uit om tijdens deze bijzondere tijden een kunstwerk te maken rond het thema: “In nije dei!” (Een Nieuwe Dag!) Want hoe donker het ook af en toe lijkt, er gloort altijd licht aan de horizon!

Dus als je deze zomer het (eigen) land in trekt vergeet dan niet je papier, potloden, verf, camera of beitels mee te nemen! Wie weet sta jij volgend jaar tijdens het Pinksterweekend 2021 te stralen op je eigen MAKKUM ART expositie!

De hoofdprijswinnaar van deze wedstrijd krijgt een expositieruimte aangeboden tijdens Makkum Art 2021. De 1e tot en met 3e prijs bestaan uit verrassingspakketjes met kunstenaarsbenodigdheden. Dus aarzel niet en maak een origineel schilderij, beeld, gedicht, installatie of wat voor kunstobject dan ook met het thema IN NIJE DEI! en mail een aantal duidelijke foto's van je kunstwerk samen met een korte beschrijving naar: innijedei@makkumart.nl. Dit kan tot en met 14 augustus 2020. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Heel veel plezier toegewenst tijdens het maken van je kunstwerk en blijf gezond!

Het Bestuur van Makkum Art verheugt zich er op om volgend jaar iedereen weer te verwelkomen tijdens MAKKUM ART 2021!

Als bovenstaande link niet werkt het email adres is: innijedei@makkumart.nl

Hieronder een sfeerimpressie van de vorige editie van Makkum Art

FOTOGRAFIE

JEROEN ADEMA
GEERT JAN BIJLSTRA