lMA-ogo-small-white

MARION STOFFELS

fotograaf

OverMarion

Hoi!

Mijn naam is Marion. Freelance drone fotograaf, filmmaker, analoog fotograaf en daarnaast heb ik met Lonneke Tubbing ook nog een gezamenlijk bedrijf genaamd Drone Dames, gespecialiseerd in drone fotografie en film educatie.

Vanaf mijn 14e ben ik verzot geraakt op fotografie en film. Zo begon ik op jonge leeftijd al stil levens te bouwen en vast te leggen op mijn kleine kamer en daar startte de tot mijn hedendaagse passie. Vandaag de dag woon ik samen met mijn vriend Robert en onze twee konijnen Muffin en Marus in hartje Groningen.

Nadat ik afgestudeerd ben van Kunstacademie Minerva als autonoom beeldend kunstenaar en mij daarbij gespecialiseerd heb in fotografie en film, ben ik direct met mijn vriend op reis gegaan door Indonesië. Hier heb ik voor het eerst echt landschapsfotografie ontdekt en kan ik mij vandaag de dag geen vakantie of reis meer voorstellen waarbij mijn drone, Fujifilm camera en mijn analoog Yashica camera niet meer mee gaan. Een drang om alles vast te leggen is groot. Of ik daarvoor vroeg mijn nest uit ga? Jazeker! Ik ga op jacht naar het mooiste licht en vang die! Niks is te gek.

Vandaag de dag houd ik mij dan ook voornamelijk bezig met lifestyle, reis en drone fotografie. Daarnaast leg ik meerdere bruiloften per jaar vast en geef ik graag lezingen over mijn passie.

DISCIPLINE
Fotografie

JAAR
2022

UIT
Nederland